rond

Mijn naam is Barbara Smulders (42 jaar) en ik heb 15 jaar saleservaring in de mediabranche. Ik heb gewerkt voor meerdere grote bedrijven met veel verschillende mediumtypes:

  • Buitenreclame
  • Print
  • Televisie
  • DM.

Off- en online projecten kennen geen geheimen meer voor mij. Branded content, product introducties en events behoren ook tot mijn expertise. Ofwel, u vindt bij mij een totaal pakket aan kennis en ervaring.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in consultative-, solution- en value based selling. Ik kan creatief denken en ben in staat om zowel op holding- als vestigingsniveau te communiceren. Bovendien ben ik een innemend persoon met een hoog energieniveau.

Ik ben uitermate succesvol in het creƫren van de juiste netwerken, beschik over een sterk eigen netwerk en heb een perfecte beheersing van het opbouwen van langdurige business partnerships.

Ik zorg voor een optimale omzet met aanwijsbare resultaten, heb een zeer daadkrachtige klantgerichte instelling, groot vermogen tot samenwerken, sterk analytisch vermogen en ben communicatief zeer vaardig. Maar bovenal ben ik betrokken en ambitieus.

Kortom iemand die weet waarvoor ze staat, helder communiceert. echt kan luisteren en uiteindelijk het verschil maakt. Krachtig, flexibel en to the point!

Linkedin