Marketing

Door mijn jarenlange b-to-b ervaring en uitgebreide kennis van veel verschillende branches ben ik in staat meer voor u te betekenen dan alleen sales outsourcing. Het maken van een goed en gedegen account- of brancheplan behoort ook tot mijn mogelijkheden. Maar ook als u behoefte heeft aan het maken of kritisch bekijken van uw mediaplannen, communicatieplannen en/of accountplannen dan is dat mogelijk.

 

communicatie

Communicatie, contentstrategie en projectmanagement

Het helder overbrengen van uw boodschap aan derden klinkt soms makkelijker dan het is. Ik kan u daarmee helpen. Samen analyseren we uw website, kijken kritisch naar uw nieuwsbrieven en uw e-mailmarketing. We zorgen er samen voor dat de boodschap helder en krachtig overkomt. Op die manier wordt uw communicatie ook daadwerkelijk effectief.

Is er behoefte aan een kritische blik op uw contentstrategie dan werk ik samen met Singel 161. Het creƫren van de juiste content voor het juiste kanaal staat centraal in de marketingstrategie. Wij vertalen uw boodschap naar de juiste on- en offline strategie. Ook kunnen wij volledig het beheer van uw project overnemen van a tot z. Het managen van kleine en grote (media) projecten is onze specialiteit.

 

PR4Public Relations

Met uw PR activiteiten hoopt u effectief relevante en nieuwswaardige inhoud te communiceren. U wilt een product introduceren, uw imago verbeteren, naamsbekenheid genereren of nieuwe klanten werven. Ziet u de bomen door het bos niet meer in alle redacties van verschillende mediatypes, maar u wilt ook niet direct een duur PR bureau inschakelen? Ook dit kan ik voor u uit handen nemen. Van het daadwerkelijk schrijven van persberichten tot het genereren van free publicity.

Voor het schrijven van krachtige teksten, webteksten, persberichten en nieuwsbrieven werk ik nauw samen met De TaalFactory en de Tekstfactory.

 

social media

Social Media

Via social media is het mogelijk om snel, goedkoop en effectief met een grote groep consumenten in contact te komen. Het vergt voor u als bedrijf echter wel enige doordachte manieren om hier gebruik van te maken. Het draait allemaal om de rol van de bezoeker van uw site of social media. En deze bezoeker wordt steeds selectiever in het opvragen van zakelijke commerciƫle informatie. Dat betekent voor u dan ook een constante beheer van de verschillende platformen en een constante kritische aansturing op uw social media marketing. Ook hier kan Media Sales Solution u bij helpen.

 

images3Sponsoring

Sponsoring is een indirecte effectieve vorm van communicatie welke echter door een het veranderende uitgavepatroon steeds moeilijker te bewerkstelligen is. Het koppelen van een maatschappelijke activiteit aan uw bedrijf kan echter een sterke positieve invloed hebben op bijvoorbeeld uw imago.

Van programmasponsoring tot de sponsoring van grote events, door mijn grote netwerk en sterke salescapaciteiten kan ik u hierbij van dienst zijn. Ik ben betrokken geweest bij grote events zoals de Negen Maanden Beurs, De Libelle Zomerweek, De Margriet Winterfair, Grip op je Vermogen en De Televizierring. Ook hier geld een krachtige en heldere aanpak op basis van mijn grote ervaring met dit soort events.

 

Media Sales Solutions,. Diverse marketing-, communicatie- en social mediaplannen, contentstrategie, projectmanagement, PR en sponsor mogelijkheden.