Sales is een vak.

Een vak wat je gedeeltelijk kunt leren. Je kunt echter niet leren verkopen vanuit je hart. En dat is mijn kracht. Vanuit enthousiasme en passie zoek ik naar de ideale commerciële oplossing voor alle betrokken partijen.

Zoeken
Media Sales Solutions gaat op zoek naar een lange termijn visie waarin we elkaar helpen om te groeien en grip krijgen op besluitvormingsprocessen. Ik ga op zoek en maak gebruik van elkaars sterke punten. Ik luister goed naar de behoeftes en wensen van de klant en probeer deze ambities ook daadwerkelijk te realiseren. Ik zoek naar de vraag achter de vraag. Ik win vertrouwen en zoek naar creativiteit vanuit meerdere multi-level channels. Vanuit deze zoektocht creëer ik uiteindelijk een mix van bestaande on- en offline mogelijkheden gecombineerd met nieuwe creatieve invalshoeken.

“Focus on having the maximum impact in every client interaction.”
                                                                                                                                 – Charles Green –

Consultative, solution- en value based selling.

Verkopen op een adviserende en inspirerende manier. Dat is een korte samenvatting van consultative-, solution- en value based selling. Media Sales Solutions denkt mee over creatieve oplossingen, verdiept zich in de ontwikkelingen van de branche en de bedrijfsactiviteiten, is betrokkenheid bij de persoon en gaat uit van de behoeftes van de klant. Het bieden van deze meerwaarde leidt tot een stevige relatie en uiteindelijk tot oplossingen met een hoger rendement op langere termijn. Luisteren, luisteren, luisteren gecombineerd met commerciële win-win oplossingen. Bij value based selling ga ik zelfs nog een stapje verder. Daar inspireer ik de klant om mee te denken om zelf de waarde van mijn oplossing te ontdekken.

“By far the best way to influence people is to start by really listening to them.”
                                                                                                                                 – Jill Konrath –

Drive
Mijn drive komt voort uit enthousiasme om complexe producten of projecten te laten groeien en floreren. Er voor zorgen dat iedereen succes heeft. Dit bereik ik door het geven van strategisch advies wat voortkomt uit commercieel meedenken.

De klant, de relatie en de verbinding tussen mensen en de mens zelf staan bij mij altijd centraal, in al mijn handelen. Op die manier creëer ik een hogere klantretentie, – loyaliteit en – behoud.

Multi-level consultative- , solution- en value based sales oplossingen gecombineerd met een ton aan ervaring, gevoel en enthousiasme. Dat is wat je krijgt bij Media Sales Solutions. Krachtig, flexibel en to the point.